It is currently 09 Sep 2010 16:56

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Post new topic Reply to topic  [ 92 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4
Author Message
 Post subject: Re: ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ Α2 ΑΝΔΡΩΝ - ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟΣ 2009-2010
PostPosted: 21 Jun 2010 16:48 
V.I.P.
V.I.P.

KAI GIA NA POUME KAI KATI GIA TO PAIXNIDI ITAN AP AUTA TA PAIXNIDIA POU PRIN XEKINISOUNE XEREIS OTI THA TA PAREIS TO EVLEPES STA PROSOPA TON PAIXTON OSO KAI AN PROSPATHISANE SE MIA FASI OI DIETITES EIDIKA STI TRITI PERIODO POU PAIZAME ME APOVOLI SE KATHE EPITHESI TOUS DEN KATAFERANE TIPOTA TOSO PSIXOMENA PAIZANE TA PAIDIA
KAI ENA STATISTIKO O ILISIAKOS EXEI PARA MA PARA POLLA XRONIA NA XASEI PAIXNIDI KATIGORIAS SE OPIODIPOTE ATHLIMA

Profile  

PostPosted: 21 Jun 2010 19:00 
Επισκέπτης
Επισκέπτης

Λοιπόν απ'ότι θυμάμαι ο μπάτσος είπε ότι θα φέρει μια διμοιρία και το παιδί του απάντησε ειρωνικά...Μετά δεν είδα τι έγινε γιατί είχα νεύρα με τους Βολιώτες...Εν πάσει περιπτώσει συμφωνώ με τον Lunatics ότι τέτοιους πρέπει να τους εκμεταλλευόμαστε απ'τη στιγμή που ούτε προκαλούν και κάνουν και τα στραβά μάτια πολλές φορές(και δεν εννοώ ούτε εγώ ΜΑΤ και ΥΜΕΤ)...Οπότε διαφωνώ κι εγώ με το παιδί στη συγκεκριμένη περίπτωση όσο κι αν δε γουστάρω τους μπάτσους και το ρόλο που παίζουν...Άλλο όμως να διαφωνώ κι άλλο να αρχίζω και να χαρακτηρίζω αυτόν και τους φίλους του "κουραδόμαγκες","κότες" και δεν συμμαζεύεται...Αυτό είναι προσωπική επίθεση...Επίσης ποια μαύρη σελίδα γράφτηκε χθες και που στο διάολο έχετε δει εσείς φέτος τον υπέρτατο χουλιγκανισμό που έχουμε κάνει??Εκτός κι αν μας πείτε στο τέλος να μας γαμάνε και να λέμε κι ευχαριστώ...Με την ΑΕΚ εμείς προκαλέσαμε?Που αρχίσανε να βαράνε αδιακρίτως γυναίκες,παιδιά και γέρους?Με τον Κολοσσό που διακόπηκε κανα 8λεπτο το ματς δεν μπορεί να δικαιολογηθεί απ'τη στιγμή που μας κατέσφαζε η διαιτησία με αποκορύφωμα αυτό το ματς?Και αφού γίνανε όλα αυτά δεν νομίζω να δημιουργήθηκε το παραμικρό από κει και έπειτα αφού όλοι το βουλώσαμε για να μην τιμωρηθεί η ομάδα(και καλά κάναμε)..'Η θα μου πείτε για το δημαρχείο που προκαλούσε ο χουντόγερος?Και χτες δηλαδή τι έγινε?Και για χτες φταίνε τα κωλόπαιδα τα πρεζόνια και οι μπαχαλάκηδες?Που το 11 του Βόλου όλη την ώρα διαμαρτύρονταν και πανηγύρισε εμφανώς προκλητικά μπροστά μας?Που το άλλο το μαλακιστήρι έλεγε στον Lunatics "Έλα να σου γαμήσω να σου κάνω να σου ράνω" κτλ.?Που όταν έγινε ο χαμός πετάγανε οι παίκτες(!) μπουκάλια και κώνους(!) σ'εμάς και βρίζανε?Εγώ λοιπόν δεν μπορώ να συγκρατηθώ όταν γίνονται όλα αυτά και για να προλάβω μερικούς είμαι κατά των μπάχαλων χωρίς λόγο...Και δεν καταλαβαίνω μερικούς(ευτυχώς λίγους) που μιλάγανε χτες στους πιτσιρικάδες λες και μίλαγαν σε σκουλίκια..."Δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε μαλακισμένα","Γαμώ το σπίτι σας πρεζόνια" και πολλά άλλα,τα άκουσα με τα αυτιά μου...Ε λοιπόν όλοι αυτοί οι κουραδόμαγκες,τα μαλακιστήρια,τα πρεζόνια,οι πουτάνας γιοι παρατάνε σχολεία,εξετάσεις,φροντιστήρια για να δουν τον Ηλυσιακό,να πάνε στις πορείες για τον Ηλυσιακό,να πάνε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τον Ηλυσιακό,να δούνε τον Ηλυσιακό στο Περιστέρι,στην Κυψέλη,στη Νέα Σμύρνη,στα Τρίκαλα κλπ.Καλό θα ήταν να προσέχουν λίγο τα λόγια τους μερικοί γι'αυτά τα παιδιά γιατί με τα καλά τους και τα κακά τους δίνουν τα πάντα για τον Ηλυσιακό..

Συγγνώμη για όλη αυτή την έκθεση αλλά κάποια απ'αυτά ήθελα να τα πω καιρό και άδραξα την ευκαρία. :)

Profile  

PostPosted: 22 Jun 2010 01:22 
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ilisia zwh wrote:
Λοιπόν απ'ότι θυμάμαι ο μπάτσος είπε ότι θα φέρει μια διμοιρία και το παιδί του απάντησε ειρωνικά...Μετά δεν είδα τι έγινε γιατί είχα νεύρα με τους Βολιώτες...Εν πάσει περιπτώσει συμφωνώ με τον Lunatics ότι τέτοιους πρέπει να τους εκμεταλλευόμαστε απ'τη στιγμή που ούτε προκαλούν και κάνουν και τα στραβά μάτια πολλές φορές(και δεν εννοώ ούτε εγώ ΜΑΤ και ΥΜΕΤ)...Οπότε διαφωνώ κι εγώ με το παιδί στη συγκεκριμένη περίπτωση όσο κι αν δε γουστάρω τους μπάτσους και το ρόλο που παίζουν...Άλλο όμως να διαφωνώ κι άλλο να αρχίζω και να χαρακτηρίζω αυτόν και τους φίλους του "κουραδόμαγκες","κότες" και δεν συμμαζεύεται...Αυτό είναι προσωπική επίθεση...Επίσης ποια μαύρη σελίδα γράφτηκε χθες και που στο διάολο έχετε δει εσείς φέτος τον υπέρτατο χουλιγκανισμό που έχουμε κάνει??Εκτός κι αν μας πείτε στο τέλος να μας γαμάνε και να λέμε κι ευχαριστώ...Με την ΑΕΚ εμείς προκαλέσαμε?Που αρχίσανε να βαράνε αδιακρίτως γυναίκες,παιδιά και γέρους?Με τον Κολοσσό που διακόπηκε κανα 8λεπτο το ματς δεν μπορεί να δικαιολογηθεί απ'τη στιγμή που μας κατέσφαζε η διαιτησία με αποκορύφωμα αυτό το ματς?Και αφού γίνανε όλα αυτά δεν νομίζω να δημιουργήθηκε το παραμικρό από κει και έπειτα αφού όλοι το βουλώσαμε για να μην τιμωρηθεί η ομάδα(και καλά κάναμε)..'Η θα μου πείτε για το δημαρχείο που προκαλούσε ο χουντόγερος?Και χτες δηλαδή τι έγινε?Και για χτες φταίνε τα κωλόπαιδα τα πρεζόνια και οι μπαχαλάκηδες?Που το 11 του Βόλου όλη την ώρα διαμαρτύρονταν και πανηγύρισε εμφανώς προκλητικά μπροστά μας?Που το άλλο το μαλακιστήρι έλεγε στον Lunatics "Έλα να σου γαμήσω να σου κάνω να σου ράνω" κτλ.?Που όταν έγινε ο χαμός πετάγανε οι παίκτες(!) μπουκάλια και κώνους(!) σ'εμάς και βρίζανε?Εγώ λοιπόν δεν μπορώ να συγκρατηθώ όταν γίνονται όλα αυτά και για να προλάβω μερικούς είμαι κατά των μπάχαλων χωρίς λόγο...Και δεν καταλαβαίνω μερικούς(ευτυχώς λίγους) που μιλάγανε χτες στους πιτσιρικάδες λες και μίλαγαν σε σκουλίκια..."Δεν έχετε με τι να ασχοληθείτε μαλακισμένα","Γαμώ το σπίτι σας πρεζόνια" και πολλά άλλα,τα άκουσα με τα αυτιά μου...Ε λοιπόν όλοι αυτοί οι κουραδόμαγκες,τα μαλακιστήρια,τα πρεζόνια,οι πουτάνας γιοι παρατάνε σχολεία,εξετάσεις,φροντιστήρια για να δουν τον Ηλυσιακό,να πάνε στις πορείες για τον Ηλυσιακό,να πάνε στη Γενική Γραμματεία Αθλητισμού για τον Ηλυσιακό,να δούνε τον Ηλυσιακό στο Περιστέρι,στην Κυψέλη,στη Νέα Σμύρνη,στα Τρίκαλα κλπ.Καλό θα ήταν να προσέχουν λίγο τα λόγια τους μερικοί γι'αυτά τα παιδιά γιατί με τα καλά τους και τα κακά τους δίνουν τα πάντα για τον Ηλυσιακό..

Συγγνώμη για όλη αυτή την έκθεση αλλά κάποια απ'αυτά ήθελα να τα πω καιρό και άδραξα την ευκαρία. :)

file ilisia apla me kalipses apolitws.... den boreite kire na mas sernete ola auta giati ok apopsi sas alla skeftite prwta prin milisete min ta bazete ola sto idio koubari.. zigiste ta prwta kai meta miliste.... oso gia ton marko 8a simfwnisw se auto pou les stin arxi tpt allo.. BRAVO SOU...

Profile  

Post subject: Re: Περί ...αντιδράσεων
PostPosted: 22 Jun 2010 13:03 
Επισκέπτης
Επισκέπτης

ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ ΑΙΣΧΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΟΥΝΕ Ή Ό,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

ΕΓΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΣΙΜΟ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΌΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥΣ ΞΕΣΠΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ (ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ) Ή ΌΤΑΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ??? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Ή ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...

ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΕΧΩΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ 5 ΚΑΠΕΛΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ .. ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟΔΩΣΑΜΕ ΟΣΟ ΑΡΜΟΖΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!)??? ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΤΕ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ?????, Αντι να ειμασε ολοι μαζι μια ωραα μετα τη ληξη και να κανουμε βουτιεσ με τουσ παικτες στην πισινα και να πιουμε τισ μπυρεσ μασ τραγουδώντας βριζομασταν΄ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ μεταξύ μας

ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑ, Ο ΗΛΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ???
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ LUNA ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ, ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΖΕΛΟΙ Ή ΓΑΥΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΗΛΥΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!! ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕΊΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ Ή ΜΠΑΣΚΕΤ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???? ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑς.....
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΩ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ!!). ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ, ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ULTRA (ΟΠΩΣ APODYKNEIETAI) ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ PC K TO INTERNET DEN KANW SXEDON POTE POST, MPAINW SPANIA STO SITE, ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ CENTRO (POY DEN EXV KATI ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΧΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩς) ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΣΩ????? ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΩ Η/Υ ΕΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ), ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ
ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΩ

Profile  

PostPosted: 22 Jun 2010 14:20 
Επισκέπτης
Επισκέπτης

MARKOS wrote:
ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ, ΟΥΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΖΗΤΑ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΩ ΑΙΣΧΡΕΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΜΑΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟΠΟΣ ΣΥΝΑΘΡΟΙΣΗΣ ΑΤΟΜΩΝ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΞΕΣΠΑΣΟΥΝ Ή ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ, ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΟΥΝΕ Ή Ό,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΣΧΕΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ... ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΑΖΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΛΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥΣ

ΕΓΩ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΛΕΩ ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΕΣΙΜΟ, ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ Ή ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΛΗΘΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΔΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΑΓΙΚΟ Ή ΕΙΝΑΙ ΤΡΑΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟ ΌΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΒΟΛΙΩΤΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥΣ ΞΕΣΠΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΒΡΙΣΙΔΙ (ΠΟΥ ΕΝ ΜΕΡΕΙ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΣΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΚΡΙΣΙΜΟΤΑΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ) Ή ΌΤΑΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΑΝ ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΙΣΙΝΑ??? ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΟ ΑΥΤΟΣΥΝΤΗΡΗΣΗΣ Ή ΚΑΙ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΠΙΚΡΑ ΓΙΑΤΙ ΠΕΣΑΝΕ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ...

ΚΑΙ ΑΝ ΕΣΕΙΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΕΙΤΕ ΛΟΓΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑΣ ΕΧΩΝΤΑΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΑΣ 5 ΚΑΠΕΛΑΚΙΔΕΣ ΚΑΙ 5 ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΑΥΤΑ ΤΑ ΘΕΩΡΩ ΜΑΓΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ .. ΑΛΛΑ ΔΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΙ ΘΕΩΡΩ ΕΓΩ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ, ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΤΕ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ:
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΒΑΖΕΤΕ ΑΠΟΔΩΣΑΜΕ ΟΣΟ ΑΡΜΟΖΕ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕ ΤΑ ΕΥΣΗΜΑ Σ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ, (ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΒΟΗΘΕΙΑ!!!!)??? ΕΠΙΣΗΣ ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΗΚΑΤΕ, ΠΑΝΗΓΥΡΙΣΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ?????, Αντι να ειμασε ολοι μαζι μια ωραα μετα τη ληξη και να κανουμε βουτιεσ με τουσ παικτες στην πισινα και να πιουμε τισ μπυρεσ μασ τραγουδώντας βριζομασταν΄ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ μεταξύ μας

ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙ ΤΟΥΣ ΟΥΣΙΑΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑ, Ο ΗΛΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΚΡΟΓΡΑΦΙΑ ΒΑΖΕΛΟΓΑΥΡΟΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗΣ ΕΞΕΔΡΑΣ ΜΕ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΒΡΙΖΟΥΜΕ???
ΦΑΓΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΜΕ LUNA ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΚΡΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ, ΔΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΒΑΖΕΛΟΙ Ή ΓΑΥΡΟΙ, ΑΛΛΑ ΗΛΥΣΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ!! ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΜΕ ΜΑΓΚΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΕΊΚΑ ΛΑΜΟΓΙΑ!!! ΑΠΟΔΕΙΞΑΜΕ ΟΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΜΠΑΛΑ Ή ΜΠΑΣΚΕΤ
ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ???? ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΘΛΗΜΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑς.....
ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΤΙΣ ΑΚΟΥΣΩ (ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ!!). ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ, ΟΛΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ULTRA (ΟΠΩΣ APODYKNEIETAI) ΕΓΩ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ PC K TO INTERNET DEN KANW SXEDON POTE POST, MPAINW SPANIA STO SITE, ΑΛΛΑ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΤΟΥ CENTRO (POY DEN EXV KATI ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ, ΕΧΩ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΣΠΑΖΟΝΤΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΓΡΑΨΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩς) ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΤΑ ΧΩΣΩ????? ΤΕΛΙΩΣΑΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.... ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΟΝΙΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΑΤΕ (ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΤΣΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕΣΩ Η/Υ ΕΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΑΚΡΗ), ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΙΔΕΟΛΟΓΙΕΣ
ΕΧΩ ΑΠΕΙΡΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΩ

koita3e marko oute esi apadises se ola auta pou sou 8etame tosi wra..... oute kan eipes ena signwmi gia tous bareis xaraktirismous pou xrisimopiises... oso gia tin sinantisi 8a se broume emeis kai 8a ta kanonisoume.. oso gia auto pou les pou 8a sas brw na sas ta xwsw koita3e an kai apo koda exeis tin idia ex8riki siberifora kai tin idia epi8etikotita as min to kanoume giati emeis den 8a pesoume sto epipedo na tsako8oume meta3i mas... kai otan mas les ex8rous ne tote den mas 8es sto gipedo ektos kai an 8es anakalese to kai min mou les ex8rikes einai autes oi siberifores giati eipes kati poli sigekrimeno sto proto sou post bes kai des to.. kai epeidi polla les den eimaste mono emeis oi KOURADOMAGES wpos protoeipes pou xwnomaste mono kai kanoume ta baxala.. den imaste monoi mas se olo auto.. allwste esi monos sou eipes pws eimaste fragokotes kai den pame pou8ena ara iparxei mia megali adi8esi se auto pou les... opote kai etsi na nai min milas mono se mas kai eidika me auton ton ex8riko tropo.. emeis exoume oli tin kali dia8esi exoume kanei polles paraxoriseis MONO GIA TON HLYSIAKO kai auto to 3eroun polloi..... geia sou

Profile  

PostPosted: 22 Jun 2010 14:24 
Επισκέπτης
Επισκέπτης

kai oso gia auto pou eipes... stin arxi.. sigekrimenopiise to ... giati emeis afou to piges ekei emeis sigekrimena eimaste apo ta kala paidia tis e3edras kai eprepe na to gnwrizeis auto kai oxi na mas katigoreis gia teties siberifores tou styl den goustarw na rxeste kai na tin pinete na kanete tin magia sas na bgazete to axti sas.. giati min mou peis pali pos kai auta dne eixane kirio stoxo emas giati me basi auta pou sou eipame apadises (POU DEN APADISES OUSIASTIKA ALLA AUTO EINAI ALLO 8EMA) gia auto toulaxiston gia auta pou gia emena prwsopika einai pio prosblitika apo tou styl eimai kota kai loipa (gt 3erw poli kala an eimai i oxi ) se parakalw na ta anakaleseis.. alla 8a ta poume kai apo koda...

Profile  

PostPosted: 23 Jun 2010 21:27 
V.I.P.
V.I.P.

Δεν το είχα διαβάσει αυτό το topic μέχρι τώρα από ένα σημείο και μετά, καθότι ο κατα τ' άλλα συμπαθέστατος irrational και αγαπητός μου Luna, το είχαν μαλακίσει λιγάκι και δεν ήθελα να το συνεχίσω, αφού από κοντά μια χαρά τα λέμε όποτε βλεπόμαστε, δεν υπήρχε ο λόγος για περισσότερα λοιπόν, αφού αυτα τα παιδια τα ξέρω χρόνια και τα αγαπώ.
Πραγματικά όμως απαγοητεύομαι με αυτά που ακολούθησαν, όπως και οι περισσότεροι μη εμπλεκόμενοι που τα διαβάσαν. Δεν με νοιάζει τι έγινε και ποιός φταίει, τι ιδεολογίες έχει ο καθένας, τι καπνό φουμάρει και τι μάρκα μπύρας πίνει ή αν του αρέσουν οι ξανθιές ή οι μελαχροινές.
Έγω αυτό που έχω να ξαναπώ ΓΕΝΙΚΑ και μη απευθυνόμενος σε κανέναν είναι ότι πολύ δυστυχώς βλέπω κάποιες κακές ιστορίες του παρελθόντος να επαναλαμβάνονται. Μόνο που τώρα οι συνθήκες είναι πολύ πιο δύσκολες και το μέλλον ζοφερό. Πολυτέλειες για τσακωμούς και δημιουργία φατριών δεν υπάρχουν. Για την ακρίβεια είναι απαγορευτικές οι συνθήκες για κάτι τέτοιο. Ας αφήσετε λοιπόν τις μαλακίες και ας κοιτάξουμε μόνο τον Ηλυσιακό και το συμφέρον του. ΤΕΛΟΣ.
ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΜΕ ΑΥΤΑ.

Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΟΥ ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ. ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ 1.000.000 ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΔΙΑΣΠΑΣΤΕ.
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΌΤΕΡΟ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΝΟΜΙΖΕΙ ΑΣ ΑΛΛΑΞΕΙ ΠΛΕΥΡΟ.
ΟΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΚΑΙ ΑΝΩΤΕΡΟΣ Ή ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΝΤΑΗΣ, ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΜΕΤΑ.
Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΠΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΤΕΡΙΖΙ.
ΤΟΥΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΛΙΑΝ ΕΠΟΙΚΩΣ ΒΛΑΚΑΣ.
Ο ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΑΛΟΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ. ΜΥΑΛΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΣΙΑ ΜΑΖΙ, ΑΛΛΙΩΣ ΑΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ...

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΚΟΤΕΣ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΣΤΙΜΙΖΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΤΣΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΑΝ ΤΑ ΚΟΚΚΟΡΙΑ....ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΤΕ..... ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ. ΤΟ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΝΑ ΕΡΧΕΤΑΙ...

ΠΟΥ ΣΕ ΡΕ MADMAX ???!!! ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΑΤΑΚΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΤΙΓΑΝΙΤΕΣ...

Profile  

PostPosted: 23 Jun 2010 21:33 
Διαχειριστής
Διαχειριστής

min milas esi
tha sta xoso otan erthei i wra pou tha eimaste pali oi klasikoi malakes kai tha trexoume pali monoi mas otan tha erthei o ianouarios kai tha pezoume se kamia zofria me vroxi kai krio...

Profile  

PostPosted: 24 Jun 2010 02:07 
V.I.P.
V.I.P.

Τρείς ημέρες προσπαθώ να το ποστάρω... και για αυτό κατηγορώ ευθέως τον φασίστα VAG... :lol: :lol: :lol:

Ρε τα καλύτερα χάνω; Ζητώ συγνώμη που μπαίνω σφήνα ενώ έλειπα, αλλά:
Είστε όλοι μαλάκες και να πάτε για ψάρεμα καλύτερα.
Χωρίς να πώ σε ποιον πηγαίνει τί - Έχετε όλοι μυαλουδάκι και θα καταλάβετε:

Ο μόνος λόγος που δικαιολογείσαι να κάνεις μπάχαλα στη διάρκεια του παιχνιδιού είναι αμυνόμενος αν σου την πέσουν οι αντίπαλοι οπαδοί.

Ο μόνος λόγος που δικαιολογείσαι να κάνεις λες και κάποιο μπάχαλο ήταν ωσαν χουντικό πραξικόπημα είναι να είσαι αδαής συριζόπληκτος με φαριν λακτέ και νουτρίτσια και παντόφλα στα κρυφά απο τον αμερικανό πράκτορα που σε παραμυθιάζει..

Ο μόνος λόγος που δικαιολογείσαι να την πείς σε κάποιον που σηκώνει δίπλα σου την Ελληνική σημαία ενώ σηκώνεις και εσύ δίπλα του μαύρες σημαίες αναρχικών οπαδών γερμανικής ομάδας είναι το να είσαι ηλίθιος. Έχουμε δημοκρατία και εφόσον σηκώνει ο ένας, δικαιούται να σηκώνει και ο άλλος.

Αλλά για να μιλήσουμε πιο σωστά, ο μόνος λόγος που μπορεί να μπλέξει κάποιος τα πολιτικά με την κερκίδα της ομάδας που ανήκει σε επιχειρηματία είναι να είναι παντελώς ηλίθιος, είτε είναι σύριζα, είτε αναρχικός είτε ακροδεξιός είτε πατριότης.

Ο μόνος λόγος που δικαιολογείται κάποιος να γράφει στο φόρουμ πράγματα σαν και αυτά που συζητάτε είναι η ελευθερία λόγου.
Όποιος δεν θέλει να γράφονται τέτοια πράγματα εδώ, να μην τα κάνει. Αλλιώς να είναι έτοιμος να υποστιρίξει της πράξεις του και τα λεγόμενα του ΟΠΟΥΔΗΠΟΤΕ.

Ο μόνος λόγος που διακιολογείται κάποιος να ονομάζεται κλάμπ σέντρο, ρουθ μπόι, σφήτης κλάμπ σάντουιτς είναι το να βρίσκεται στον Ηλυσιακό, σε καμμία άλλη ομάδα παγκοσμίως δεν υπάρχουν περισσότερες ομάδες οπαδών απο εμάς με 50 άτομα ''οργανωμένους οπαδούς'' όλους κι όλους...

Τα άτομα που κάνεις παρέα, μένεις κοντά τους ή κάνεις αλαξοκωλιές δεν είναι σύνδεσμος, είναι η μαλακία που σε δέρνει. ΕΙΜΑΣΤΕ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ.

Υπάρχει άτομο στην εξέδρα, το οποίο ακόμα και για να κλάσετε όλοι σας έπρεπε πρώτα να τον κοιτάτε στα μάτια και να του ζητάτε άδεια, ανεξαρτήτως ηλικίας.
Αλλιώς δεν είστε ούτε οργανωμένοι (ούτε καν οπαδοί όσοι απο εσάς αυτοβούλως ονομάζεστε έτσι.. σχεδόν όλοι σας δηλαδοί..)

Ο μόνος λόγος που δικαιολογείται κάποιος να βρίζει και να ειρωνεύεται μπάτσους στο γήπεδο, οπαδούς άλλης ομάδας ή ακόμα και τους παίκτες της αντίπαλης είναι να μπορεί να τους αντιμετωπίσει όλους κατάματα. Και αν όλους τους υπόλοιπους μπορεί ο καθένας, τους μπάτσους κανείς μας. Καλό είναι να ξυπνήσουμε και να αφήσουμε τη μαλακία που μας δέρνει πίσω. Πολλούς απο εμάς μας τι δίνει κάτι στο γήπεδο ή στο δρόμο, δεν πάει κανείς όμως στα τυφλά να αρχίσει να δέρνει κόσμο ή έστω να τον βρίζει..

όποιος το κάνει καταλήγει να τις μαζέψει για όλη του τη ζωή..

Αυτά τα λίγα και σοβαρευτείτε λιγάκι γιατι μέχρι το νέο πρωτάθλημα βλέπω να γινόμαστε κώλος όλοι..

Όποιος δεν έχει πετονιά θα του δώσω εγώ.

Profile  

PostPosted: 24 Jun 2010 02:22 
V.I.P.
V.I.P.

MadMax wrote:
min milas esi
tha sta xoso otan erthei i wra pou tha eimaste pali oi klasikoi malakes kai tha trexoume pali monoi mas otan tha erthei o ianouarios kai tha pezoume se kamia zofria me vroxi kai krio...
ΒΠού'σαι Μπατσινίλα, το γκλοπ το έχεις γυαλίσει απο τώρα φαντάζομαι, έ; :lol: :lol: :lol:
Canaria1927 wrote:
ο κατα τ' άλλα συμπαθέστατος irrational και αγαπητός μου Luna, το είχαν μαλακίσει λιγάκι και δεν ήθελα να το συνεχίσω, αφού από κοντά μια χαρά τα λέμε όποτε βλεπόμαστε, δεν υπήρχε ο λόγος για περισσότερα λοιπόν, αφού αυτα τα παιδια τα ξέρω χρόνια και τα αγαπώ.

Νά τα μας... Πώς την είδες, θα περάσουμε και βέρες στο τέλος;... :shock: :shock: :shock:
Με τον Lunatics κάντε οτι νομίζετε.. εγώ είμαι ευθής(straight) :lol: :lol: :lol:

Profile  

PostPosted: 24 Jun 2010 16:07 
V.I.P.
V.I.P.

καταρχην να σου τονισω για ακομα μια φορα πως ειμαι μαρξιστης σοσιαΛΗΣΤΗΣ με βαθιες επιρροες απο κροποτκιν και προυτον οποτε το φασιστας ειναι ατοπο
αν θες να ξαναδεις ποστ σου εδω θα πρεπει να μου το στελνεις με μειλ να το τσεκαρω πρωτα μηπως και πρεπει να κοψω τιποτα
στα σοβαρα τωρα τωρα τελευταια τα λες ωραια μηπως περνεις τα χαπια που σου εδωσε ο γιατρος????????η κατι εχω παθει εγω και συμφωνω με εσενα και τον lunatics????????
το ατομο στη κερκιδα που και για να κλασει καποιος πρεπει να το ρωτησει ελπιζω να εννοεις εμενα και ειναι αληθεια αυτο
και τελος δεν ξερω αν εισαι ευθεις(str8)αλλα το κωλο σου πρεπει να τον δωσεις γιατι μαλλον βλεπω να χανεις το στοιχημα που εχουμε βαλει

Profile  

PostPosted: 24 Jun 2010 16:33 
V.I.P.
V.I.P.

vag wrote:
καταρχην να σου τονισω για ακομα μια φορα πως ειμαι μαρξιστης σοσιαΛΗΣΤΗΣ με βαθιες επιρροες απο κροποτκιν και προυτον οποτε το φασιστας ειναι ατοπο
:lol: :lol: :lol: Heil! Zig Heil!
vag wrote:
στα σοβαρα τωρα τωρα τελευταια τα λες ωραια μηπως περνεις τα χαπια που σου εδωσε ο γιατρος????????η κατι εχω παθει εγω και συμφωνω με εσενα και τον lunatics????????
Ούτε χάπια παίρνω, ούτε σε γιατρό πηγαίνω, εσύ; Κοιτάχτηκες καθόλου τελευταία; Είναι ανησυχητικό που συμφωνείς με τον Lunatics, (κάτι πήρε το αυτί μου οτι είναι - τ - ρ - ε - λ - ο - ς -..) Αλλά μην του πείς τίποτα, οκ; :lol: :lol: :lol:
vag wrote:
το ατομο στη κερκιδα που και για να κλασει καποιος πρεπει να το ρωτησει ελπιζω να εννοεις εμενα και ειναι αληθεια αυτο
Όχι, εσύ είσαι ο κλανιάρης.. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
vag wrote:
και τελος δεν ξερω αν εισαι ευθεις(str8)αλλα το κωλο σου πρεπει να τον δωσεις γιατι μαλλον βλεπω να χανεις το στοιχημα που εχουμε βαλει
Καλά, θέλεις να μου κλάσεις τα @@ τώρα, ή θα σε γαμήσω μετά; :lol: :lol: :lol:

Νά'σου πάντως και ο δευτερος μες στη γλύκα.. δεν παίρνεις τον κανάρια να πάτε διακοπές στην Τήλο να ησυχάσουμε;

Profile  

PostPosted: 24 Jun 2010 20:34 
V.I.P.
V.I.P.

ΡΕ ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ.ΤΙ ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ΕΔΩ?ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΤΑ ΠΟΥΣΤΡΙΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ ΓΑΜΗΣΙΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΝENA FACEBOOK.ΑΝΤΕ ΑΔΕΡΦΕΣ.

Profile  

PostPosted: 24 Jun 2010 21:45 
V.I.P.
V.I.P.

Είδατε ρε κανάρια και vag τι κάνετε με τα μέλια σας; Συγ'χύστηκε' ο άνθρωπος..
Σας είπα, βρείτε ένα δωμάτιο να ησυχάσουμε..

Profile  

PostPosted: 26 Jun 2010 16:30 
V.I.P.
V.I.P.

auto m aresei sta ilisia einai oloi arsenikoi kai gamane

Profile  

PostPosted: 27 Jun 2010 21:29 
V.I.P.
V.I.P.

Έτσι, βαρβατίλα.. :twisted: :twisted: :twisted:
Το ξέρουμε οτι για αυτό το λόγο κυκλοφορείς Ιλίσσια.. :lol:

Profile  

PostPosted: 29 Jun 2010 14:30 
V.I.P.
V.I.P.

ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΙΛΙΣΙΩΝ ΝΑ ΓΙΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΑΣ.ΕΝΑ Α Τ Ε Λ Ε Ι Ω Τ Ο ΠΑΡΤΙ ΠΟΥ Μ
ΟΝΟ ΟΙ ΙΛΙΣΙΩΤΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΠΟΛΥ (ΔΩΡΕΑΝ)ΑΛΚΟΟΛ ΚΑΙ ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ ΣΥΝΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΤΟΣΟ ΑΓΑΠΑΜΕ.ΣΤΙΣ 9 ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΑΚΙ.. Σ.Φ.Η est1982

Profile  

Reply to topic  [ 92 posts ]  Go to page Previous  1, 2, 3, 4

All times are UTC + 2 hours [ DST ]